Fietsen

Dankzij de goede infrastructuur voor fietsers en het ontbreken van heuvels is Noord Limburg de fietsregio bij uitstek. Tijdens het fietsen passeert u de mooiste plekjes die dit deel van Limburg te bieden heeft. Het is dan ook niet vreemd dat Nieuw Bergen is uitgeroepen tot meest ontspannende fietsgemeente van Nederland.

De vele fietsroutes voeren u door pittoreske dorpjes, door de uiterwaarden langs de Maas en door de talrijke bossen van Maasduinen. Maar ook over de grens naar Duitsland zal u zeker bekoren. Bezoek ook eens Bezoekerscentrum Maasduinen gelegen aan het Reindersmeer in Well. U kunt hier heerlijk wandelen maar ook omheen fietsen.

Stel uw eigen route samen met de handige fietsknooppuntenkaart om het afwisselende landschap te doorkruisen. Bij de i-puntendie op talrijke locaties te vinden zijn, kunt u alle routes gratis downloaden en uitprinten. Hieronder vind u enkele nuttige websites die u bij de keuze van een route kunnen helpen.

U vind de knooppuntenkaart en andere fietsroutes in onze informatiemap in de vakantiewoning zodat u meteen op de fiets kunt stappen om de omgeving te verkennen.  

Neem, om fietsen  of e-bikes te huren, even contact op met de fietsenmaker bij ons in het dorp: Rijwielhandel Van Heumen, tel.nr: 0485-531655.