Fietsen

Dankzij de goede infrastructuur voor fietsers en het ontbreken van heuvels is Noord Limburg de fietsregio bij uitstek. Tijdens het fietsen passeert u de mooiste plekjes die dit deel van Limburg te bieden heeft. 

De vele fietsroutes voeren u door pittoreske dorpjes, door de uiterwaarden langs de Maas en door de talrijke bossen van Maasduinen. Maar ook over de grens naar Duitsland zal u zeker bekoren. Bezoek ook eens Bezoekerscentrum Maasduinen gelegen aan het Reindersmeer in Well. U kunt hier heerlijk wandelen maar ook omheen fietsen.

Stel uw eigen route samen met de handige fietsknooppuntenkaart om het afwisselende landschap te doorkruisen. Bij de i-puntendie op talrijke locaties te vinden zijn, kunt u alle routes gratis downloaden en uitprinten. Hieronder vind u enkele nuttige websites die u bij de keuze van een route kunnen helpen.

U vind de knooppuntenkaart en andere fietsroutes in onze informatiemap in de vakantiewoning zodat u meteen op de fiets kunt stappen om de omgeving te verkennen.  

Neem, om fietsen  of e-bikes te huren, even contact op met de fietsenmaker bij ons in het dorp: Rijwielhandel Van Heumen, tel.nr: 0485-531655.