Over ons

Mogen we aan u voorstellen; 

De Vertoeverij is een geheel vernieuwde luxe 2 persoons vakantiewoning naast het erf van onze verbouwde woonboerderij. De woning is zodanig gesitueerd dat u heerlijk kunt genieten van uw privacy en een geweldig uitzicht heeft op onze schitterende natuur.

Door de rustige en unieke ligging in het landelijke en bosrijke landschap heeft de Vertoeverij een geheel eigen karakter.

Ons dorp "Afferden" is een vriendelijk gemoedelijk dorp gelegen tussen de Maas en de Duitse grens. Het dorp heeft allerlei voorzieningen zoals  Cafetaria's, restaurants, golfbaan, pontje over de Maas, etc. Helaas is onze warme bakker met welverdiend pensioen gegaan. U vind een bakker en alle andere winkels in Bergen of Gennep.

De Historische, gezellige dorpen en steden Nieuw Bergen, Well, Gennep, Boxmeer, Arcen, Goch, Kevelaer, Kleve en Xanten liggen op fiets-afstand.

Voor de actieve gast beginnen veel wandel- en fietsroutes voor de deur of in de directe omgeving.

De Vertoeverij is uitermate geschikt voor iedereen die de schoonheid en de rust die de natuur ons biedt wil beleven. Een heerlijke plek waar je de zorgen en de stress van alle dag van je af kunt laten vallen.

Wij heten u graag van harte welkom.